Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Θάνατος 16χρονου από την Σκύδρα: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του μετά την τραγική είδηση

Ο πατέρας του παιδιού μόλις έμαθε την τραγική είδηση, αισθάνθηκε δυσφορία και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο
Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνούν οι γονείς του 16χρονου, που πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε μπάνιο στη Χαλκιδική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πατέρας του παιδιού μόλις έμαθε την τραγική είδηση, αισθάνθηκε δυσφορία και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. 

«Είμαστε όλοι τρομερά συγκλονισμένοι απο τον χαμό του παιδιού. Έμενε με τους γονείς του σε χωριό του δήμου μας. Ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ αν είχε προβλήματα υγείας. Μάθαμε οτι πήγε με φίλους και έναν ξάδελφο του για μπάνιο με λεωφορείο στη Χαλκιδική και ξαφνικά έχασε τη ζωή του στη θάλασσα. Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός που μας στενοχώρησε όλους. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια ενός νεαρού παιδιού μας γέμισε με θλίψη και πόνο. Κουράγιο στην οικογένεια του», δήλωσε στο newsit.gr η Κατερίνα Ιγνατιάδου, Δήμαρχος Σκύδρας, από όπου καταγόταν ο 15χρονος. 

Πηγή: newsit.gr 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365