Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Θάνατος 19χρονης δόκιμης: Παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία - Με πυρετό άλλοι δύο συμφοιτητές της

Με πυρετό άλλοι δύο συμφοιτητές της

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της 19χρονης δοκίμου του πολεμικού ναυτικού σε εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Η 19χρονη κοπέλα, που επέβαινε στο πλοίο υποστηρίξεως ΠΓΥ Προμηθέας, ανέβασε εμφάνισε πυρετό και παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία, όπως ανέφερε το Mega, από άγνωστη αιτία και μόλις δύο ημέρες αργότερα εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Νάπολης όπου είχε μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του ΠΝ.


Η ιταλική πόλη ήταν και ο τελευταίος σταθμός για το πλοίο ανεφοδιασμού, στο εκπαιδευτικό ταξίδι πριν επιστρέψει στη Σαλαμίνα. Επέβαιναν σε αυτό άλλοι 158 μαθητές Ναυτικοί Δόκιμοι της 3ης, της 2ης και της 1ης τάξης. Στους τελευταίους συγκαταλεγόταν και η 19χρονη κοπέλα.


Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αμέσως μόλις νόσησε ενημερώθηκαν οι οικείοι της που μαζί με τους ναυτικούς γιατρούς μετέβησαν στη Νάπολη. Η κατάσταση της 19χρονης παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο τα ξημερώματα της Πέμπτης, μόλις δύο ημέρες μετά την εμφάνιση του πυρετού, κατέληξε.


Με πυρετό άλλοι δύο συμφοιτητές της


Στο πλοίο σήμανε συναγερμός όταν άλλοι δύο σπουδαστές παρουσίασαν πυρετό. Σύμφωνα πάντως με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τα δύο συμβάντα δεν έχουν καμία σχέση καθώς οι σπουδαστές φέρονται να έχουν πάθει τροφική δηλητηρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365