Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή χρηματοκιβωτίου στη Θεσσαλονίκη – Τους έπεσε στη μέση του δρόμου!

Δείτε την κωμικοτραγική στιγμή
Ποικίλα συναισθήματα προκαλεί το βίντεο με τη δράση της συμμορίας που «σήκωσε» χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα της παραλιακής οδού της Θεσσαλονίκης.


Το συμβάν σημειώθηκε μέρα – μεσημέρι μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να απαθανατίσουν της στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ. Είπαν στα θύματα τους ότι το ψυγείο τους έχει πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό τα περιόρισαν στο χώρο της κουζίνας. Ένας από τους δράστες ανέλαβε να βγάλει από το διαμέρισμα το χρηματοκιβώτιο.


Το μετέφεραν στο αυτοκίνητο. Το φόρτωσαν στο χώρο των αποσκευών και ξεκίνησαν να φύγουν. Το χρηματοκιβώτιο έπεσε στο οδόστρωμα. Το ξαναφόρτωσαν και τράπηκαν σε φυγή.


Δείτε την κωμικοτραγική στιγμή της αποχώρησης των δραστών στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365