Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Περιστέρι: Με 2 ονόματα και 3 ημερομηνίες γέννησης ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας

Είχε δηλώσει 3 διαφορετικές ηλικίες
Μυστήριο καλύπτει το ποιος πραγματικά είναι ο Πακιστανός που – όπως ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς – δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Πακιστανός που είχε σχέση με την κοπέλα από το Περιστέρι, δεν είχε χαρτιά.

Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά.

Επομένως είχε γίνει γνωστός στις αρχές, δηλώνοντας όπως φαίνεται κάθε φορά διαφορετικό όνομα, αφού χωρίς χαρτιά δε μπορούσε να αποδειχτεί τίποτα.

Είχε δηλώσει λοιπόν 2 διαφορετικά ονόματα, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό που δήλωνε στην Νικολέτα είναι το πραγματικό του.

Επίσης είχε δηλώσει 3 διαφορετικές ηλικίες. Στις 2 από αυτές είχε πει πως γεννήθηκε το 1999, και το 2001 αντίστοιχα.

Μένει πλέον να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι. Υπενθυμίζεται πως ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΚΟ να είναι καλά που με το τουρκικό παρακράτος τον φέρνει στην χώρα, για να σφάζουν τα παιδιά μας και τους παππούδες. Αν υπάρχει κράτος όλα αυτά δεν θα γίνονταν, δεν υπάρχει όμως κι όλοι μας ήμαστε καταδικασμένοι στις ορέξεις των λαθραίων μουσουλμάνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365