Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Σοφία Ναρλίδου: Η ομιλία της στην παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος Έλληνες στα Γιαννιτσά

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Ναρλίδου

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Ναρλίδου:

Στο παρακάτω Video θα παρακολουθήσετε την ομιλία μου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/07/2022 στα Γιαννιτσά. 

Το θέμα μπορεί να ήταν η παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος του Ν. Πέλλας αλλά κυρίως η ομιλία μου είχε στόχο να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας (κοινωνικα, οικονομικά). Προβλήματα πολιτών που συζητήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια στις πλατείες, στα παζάρια, στις εκδηλώσεις, στους δρόμους.

Παρακολουθήστε το βίντεο γιατί είναι η δική σας φωνή!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365