Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Τριπλό νεανικό μπαμ ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Σε τρεις πολύ σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018, που έκανε δικούς του τρείς νεαρούς σε ηλικία, ποδοσφαιριστές που πέρσι ανήκαν στον Αλμωπό U19 και σίγουρα θα βοηθήσουν τους νεοφώτιστους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:


«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τρία παιδιά γνώριμα σε εμάς όπου στο πρόσωπο τους βλέπουμε το μέλλον του συλλόγου μας και τους αυριανούς πρωταγωνιστές των στόχων της ομάδας.


Ο λόγος για τους Ίγκλι Κάλα, Αθανάσιο Μπουτκάρη και Στέφανο χατζηδημητριάδη.


Και οι τρεις ξεχωριστά διακρίνονται για το ταλέντο τους ως ποδοσφαιριστές και την αδιάκοπη προσπάθεια τους για πρόοδο.


Ο δεκαεφτάχρονος  μεσοαμυντικός Ίγκλι Κάλα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ακαδημία Σκύδρας, στον ΠΑΣ Σκύδρας, στην Ξάνθη Κ-17 ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας Κ-19.


Ο δεκαοχτάχρονος κεντρικός μέσος Στέφανος Χατζηδημητριάδης είναι παλιός γνώριμος,  καθώς από την ομάδα μας συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία πέρυσι στον Αλμωπό Αριδαίας Κ-19.


Ο δεκαεννιάχρονος πλάγιος επιθετικός Θανάσης Μπουτκάρης έχει αγωνιστεί στις Γερμανικές ομάδες υποδομων Fc Eddersheim και Karbener sv, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας Κ-19.


Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στους τρεις νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με υγεία και κάθε επιτυχία.»






2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365