Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωσε ταλαντούχο τερματοφύλακα η Νίκη Αξού

Δείτε την ανακοίνωση
Την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Ανέστη Ποιμενίδη ανακοίνωσε η Νίκη Αξού, προσθέτοντας έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενα αθλητή στο ρόστερ της.

Ο νεαρός άσος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Γρίβας ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς, με ιδιαίτερη επιτυχία και μάλιστα αποτέλεσε στέλεχος της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ!! 
Ο Ανέστης ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και πέρσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Α' Κατηγορία του Κιλκίς με τη φανέλα του Μακεδονικού Γρίβας στον οποίο πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις τραβώντας τα βλέμματα πολλών ομάδων, ενώ παράλληλα ήταν και μέλος της Μικτής Κιλκίς!! 
Του ευχόμαστε υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365