Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Λουντέμεια 2022: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου της συγγραφέως Δανάης Στεργίου - Το ευχαριστώ στον σύλλογο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση συγγραφέως Δανάης Στεργίου

Δείτε την ανάρτηση συγγραφέως Δανάης Στεργίου:

Παρουσίαση βιβλίου στα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ 2022

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους του ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ" για την τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να παρουσιάσω το τελευταίο μου παιδικό βιβλίο στα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ 2022 καθώς και για τη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά και με ζήλο ώστε να βάλουν ένα "λιθαράκι" στην ανάπτυξη του Πολιτισμού αυτού του τόπου.

Εύχομαι να ολοκληρωθεί με επιτυχία το διήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ".

*Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα στη μνήμη του Σταύρου Φαλαγκάρα, φιλολόγου και ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ".

Εκδόσεις Βακχικόν - Vakxikon Publications

Tasos Zervas











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365