Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε τροχαίο 27χρονη νηπιαγωγός δύο ημέρες πριν τον γάμο της

Δυστυχώς, η 27χρονη δεν κατάφερε
Μία νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 27χρονη νηπιαγωγό.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ενώ η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από το μπάτσελορ πάρτυ του γάμου της, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Αυγούστου, μηχανάκι που οδηγούσε 20χρονος αλβανικής υπηκοότητας την παρέσυρε και την εγκατέλειψε, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και ήταν σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς, η 27χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της.

Αύριο, Πέμπτη, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη, όπου εργαζόταν η 24χρονη, θα παραμείνει κλειστό, λόγω πένθους.

1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξίδι να εχει στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της στους φίλους της και στον αρραβωνιαστικό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365