Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Αριδαία: Όχημα παρέσυσε και τραυμάτισε 2 άτομα

Τα δυο τραυματισμένα νεαρά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Αριδαία.


Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Παρασκευής επι της όχι Λοχαγού Πασσιά, κοντά στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, αγροτικό που οδηγούσε 22χρονος, αφού χτύπησε αλλά παρκαρισμένα όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε δυο άτομα, έναν 32χρονο και μια 29χρονη.


Τα δυο τραυματισμένα νεαρά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και στο χέρι, ενώ η 29χρονη είχε εκδορές και χρειάστηκε ράμματα.


Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αλμωπίας, το οποίο διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό.

8 σχόλια:

  1. Να επιβληθούν κυρώσεις και πρόστιμα σε οδηγούς που οδηγούν με χρήση αλκοόλ επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είμαστε αναλώσιμοι ούτε τα παιδιά μας φταίνε αν οδηγούν μεθυσμένοι.. Και η αστυνομία να κάνει πιο πολλούς ελέγχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ούτε τα παιδιά μας φταίνε αν οδηγούν μεθυσμένοι"
      Άναυδη! Είπες την μπούρδα της ημέρας!

      Διαγραφή
  2. 22 χρόνος χωρίς δίπλωμα και σουρωμενος... Και ποια θα είναι λοιπόν η τιμωρία; Θα υπάρξει άραγε; Η θα είναι το δικαιολογήσουμε και θα το κρύψουμε κάτω από το χαλί γιατί είναι και νέο παιδί βρε αδερφέ, αν δεν γίνει τάπα και οδηγήσει τάπα τώρα πότε θα το κάνει; Το πολύ πολύ την επόμενη φορά να σκοτώσει και κάποιον, ε και τι έγινε; Αυτή η τοπική κοινωνία είναι βαθιά σάπια και βρωμάει και φταίμε όλοι μας, διότι ποτέ δεν μιλάμε , ποτέ δεν αντιδράμε, γιατί πάντα το να κρύβεις κάτω από το χαλί το πρόβλημα είναι πιο εύκολο από το να το αντιμετωπίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος κάνει σωστά τη δουλειά του θα τον βρίσουν, θα τον απειλήσουν, θα τον καταραστούν..........!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μην φοβάσαι .
      Δεν έχουμε τέτοιους εδώ και δεν κινδυνεύουν από αυτά που λες

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς που είναι όλα καλά και δεν υπάρχουν απώλειες.Κριμα όμως για τα παιδιά που τραυματίστηκαν,κρίμα και για το παιδί που οδηγούσε το αυτοκίνητο . Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κρίμα δεν γλίτωσε κανείς.
      Αν δεν πέφτει βίτσα τέτοια θα γίνονται και θα τα βλέπουμε και θα ξανά λέμε κρίμα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365