Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Σοκ στο Κιλκίς: Χτύπησε 30χρονη έγκυο για να τη ληστέψει – Έχασε το μωρό η γυναίκα

Η μητέρα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο
Συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 4 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Χειροπέδες σε 4 διακινητές αλλοδαπών πέρασαν χθες το πρωί στο Κιλκίς αστυνομικοί Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Πρόκειται για τρεις Πακιστανούς ηλικίας 30, 22 και 21 ετών και έναν 21χρονο από τη Συρία.

Ο 30χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη επιπλέον για τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της διακοπής κύησης σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα προς το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2022 σε περιοχή του Κιλκίς, οι τέσσερις διακινητές μετέφεραν 30χρονη εγκυμονούσα γυναίκα μαζί με τον 31χρονο σύζυγό της, αμφότεροι από τον Λίβανο, και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, καθώς και ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο, με σκοπό τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα.

Λίγο πριν περάσουν τα σύνορα, ο 30χρονος, επιτέθηκε και τραυμάτισε με σωματική βία την εγκυμονούσα γυναίκα, αφαιρώντας της χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ. Επίσης τραυμάτισε το 6χρονο παιδί της που επιχείρησε να τη βοηθήσει.

Η μητέρα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε η διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίσθηκαν οι αλλοδαποί και συνελήφθησαν.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 250 ευρώ και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

3 σχόλια:

  1. Ο Δήμος να προσλάβει άτομα καθαριότητας τη νύχτα.Λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω ρε παιδιά όταν διαβάζω κάτι τέτοια γεγονότα γίνομαι χειρότερος φασίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oi Πακιστανοί έγιναν και διακινητές στην Ελλάδα! Λυπάμαι και θυμώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365