Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Υπογράφονται σήμερα οι εγκρίσεις έργων αγροτικής οδοποιίας ύψους 3,6 εκ. ευρώ»

Δελτίο Τύπου
Η υπογραφή των εγκρίσεων για τα έργα αγροτικής οδοποιίας που αφορούν τους Δήμους του Νομού Πέλλας αναμένεται σήμερα 24 Αυγούστου 2022, όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Πρόκειται για δημόσια έργα αγροτικής οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκ. ευρώ, με επαρκή τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία εντάσσονται στη Δράση 4.3.4 «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις». Συγκεκριμένα τρείς (3) προτάσεις του Δήμου Αλμωπίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.077.434,58 εκ. ευρώ, τέσσερις (4) προτάσεις του Δήμου Σκύδρας, συνολικού 1.525.000,00 εκ. ευρώ και μια (1) πρόταση του Δήμου Πέλλας, προϋπολογισμού 992.330,20 ευρώ.

Αναφορικά με τη θετική εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος σε συνεργασία με τους Δημάρχους, εργάστηκε συστηματικά για την έγκριση των προτάσεων των Δήμων του Νομού Πέλλας, δήλωσε τα εξής:

«Εργαζόμαστε με στόχο την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και δεν χωρά αμφιβολία ότι ένα από αυτά είναι και αγροτικός μας τομέας. Οι εγκρίσεις έργων αγροτικής οδοποιίας θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των αγροτικών υποδομών της περιοχής μας και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία ενός αναπτυξιακού και πλήρους Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος των αγροτών μας αλλά και της τοπικής μας οικονομίας. 

Για τα εγκριθέντα έργα είχα στενή συνεργασία τόσο με τους Δημάρχους όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ κ. Παπαγιαννίδη, τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε στις προτάσεις των Δήμων του Νομού Πέλλας, τις σημαντικές του παρατηρήσεις αλλά και τη βούληση αυτές τελικώς να εγκριθούν. 

Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας και εργαζόμαστε για τις εγκρίσεις μεσαίων (έως 2,2 εκατ. ευρώ) εγγειοβελτιωτικών έργων που αφορούν αγωγούς μεταφοράς, δευτερεύον και τριτεύον αρδευτικό δίκτυο, ομβροδεξαμενές και συνοδά καινοτόμα έργα του ΠΑΑ 2023 -2027, αλλά και βέβαια του μεγάλου έργου κατασκευής του Φράγματος του Αλμωπαίου».

Τις εγκρίσεις των έργων είχε προαναγγείλει με δελτίο τύπου του ο Βουλευτής, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://stamenitis.gr/27062022-3/

Για τις ενέργειες του σχετικά με το ζήτημα μπορείτε να ενημερωθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://stamenitis.gr/11042022/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365