Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Αδιανόητο περιστατικό: 3χρονη ξύπνησε στην κηδεία της και πέθανε ξανά

Συγκλονίζει η ιστορία της 6χρονης Καμίλα

Η μικρή Καμίλα διαγνώσθηκε νεκρή, ξύπνησε στην κηδεία της, αλλά οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Συγκλονίζει η ιστορία της 6χρονης Καμίλα στο Μεξικό που ξύπνησε στην κηδεία της για να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.


Το τραγικό περιστατικό με την Καμίλα Ροξάνα Μαρτίνεζ Μεντόσα άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν σύμφωνα με την μητέρα της, άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι, ανέβασε πυρετό και έκανε εμετό.


Όπως είπε στην El Universal την πήγε στο παιδίατρο, ο οποίος την συμβούλευσε να την πάει στο νοσοκομείο, καθώς υπέφερε από αφυδάτωση. Η Μαρί Τζέιν Μεντόσα Περάλτα όντως την πήγε στο κοντινό νοσοκομείο όπου έβαλαν στην μικρή υπόθετα και της κάλυψαν το πρόσωπο με υγρές πετσέτες.


«Μετά από μία ώρα μου την έδωσαν πίσω, λέγοντας οτι είναι μια χαρά. Μου συνταγογράφησαν δύο φακελάκια διαλύματος επανυδάτωσης και 30 σταγόνες παρακεταμόλης», είπε χαρακτηριστικά, όμως δεν είδαν κάποια βελτίωση. Έτσι η οικογένεια αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλον γιατρό που έδωσε διαφορετικά φάρμα, όμως η μικρή Καμίλα δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα στο στομάχι της λόγω των συνεχόμενων εμετών.


Αφού πήγαν και σε έναν τρίτο γιατρό, πήγαν στο κοινοτικό νοσοκομείο στην περιοχή Σαλίνας, όπου την περασμένη Τετάρτη έγινε εισαγωγή στο μικρό κορίτσι που της χορηγήθηκε οξυγόνο. Λανθασμένα όμως κηρύχθηκε νεκρή από λάθος. «Δέκα λεπτά αργότερα της έβγαλαν το οξυγόνο, χωρίς να της κάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα», είπε η μητέρα της και συμπλήρωσε: «Ένιωσα τη δύναμή της, αλλά μου είπαν να την αφήσω να αναπαυθεί».


Η επόμενη φορά που την είδε ήταν μέσα σε φέρετρο όπου σε κάποια φάση παρατήρησε πως το πάνω μέρος που ήταν διαφανές είχε θολώσει. Όταν όμως το είπε στους γύρω της, της απάντησαν πως βλέπει παραισθήσεις, αλλά λίγο αργότερα η πεθερά της είδε την Καμίλα να κουνάει τα μάτια της.


Αμέσως την έβγαλαν από το φέρετρο και μία νοσοκόμα που ήταν στην κηδεία, διαπίστωσε πως όντως ήταν ζωντανή, έχοντας 97 παλμούς το λεπτό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την μικρή στο νοσοκομείο της πόλης Σαν Λουίς Ποτόσι, αλλά η κατάστασή της είχε ήδη επιδεινωθεί αρκετά, σε σημείο που οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να την σώσουν.


Πλέον τον λόγο έχει δικαιοσύνη για την υπόθεση, καθώς η οικογένεια έχει δύο πιστοποιητικά θανάτου για την μικρή Καμίλα. Ένα που αναφέρει ως αιτία την αφυδάτωση και ένα το εγκεφαλικό οίδημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365