Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Πολεμικό Ναυτικό: Νεκρή πρωτοετής δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής

Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό

Μία πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος έχασε τη ζωή της στην Ιταλία όταν ανέβασε πυρετό κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού με το πλοίο «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο στη Νάπολη.


Θρήνος στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς μία πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτη, τη ζωή της έπειτα από σύντομη νοσηλεία. Η κοπέλα επέβαινε στο πλοίο «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» για εκπαιδευτικό ταξίδι και την περασμένη Τρίτη ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Νάπολης στην Ιταλία. Η κατάστασή της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, εισήχθη σε ΜΕΘ όμως τις πρώτες πρωινές εξέπνευσε. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Πολεμικό Ναυτικό, τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται, ενώ ο πυρετός που είχε ανεβάσει ήταν «αγνώστου αιτιολογίας».


Στην ανακοίνωση του ΠΝ σημειώνεται μετά άλλων πως: «Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.



Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365