Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Βέροια: Νεκρή 66χρονη σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Συγκρούστηκε το αυτοκίνητό της με λεωφορείο των ΚΤΕΛ

Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας

Τη ζωή της άσφαλτο έχασε το πρωί του Σαββάτου μία 66χρονη γυναίκα, στο 228ο χλμ. Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας- Κήπων, στο ρεύμα προς Κοζάνη, κοντά στα διόδια Πολυμύλου.


Λίγο πριν τις 11 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 66χρονη, συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κέρκυρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.


Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.


Οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπήρξε τραυματισμός.


Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365