Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Αριδαία: Αιφνίδιος θάνατος 57χρονου μέσα στο κατάστημα του

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του
Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου στο Κέντρο της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία 57χρονος βρέθηκε από φιλικό του πρόσωπο νεκρός μέσα στο κατάστημα του. Στο σημείο όπου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρουν τον 57χρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η νεκροψία νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

3 σχόλια:

  1. καλό ταξίδι Γιάννη.Πρόωρα φεύγει ένα απ τα καλύτερα παιδιά της Αριδαίας και της Αλμωπίας.Από μια εξαιρετική οικογένεια της πόλης.Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ταξίδι κύριε Γιάννη ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου κουράγιο να δίνει στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη ο θεός να ανάπαυση την ψυχή σου κουράγιο και δύναμη στην κόρη σου καί την σύντροφό σου .θα σε θυμόμαστε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365