Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Aridaia365 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ισχυρίζεται ο 61χρονος που κατηγορείται για revenge porn

Τι ισχυρίζεται ο 61χρονος αποκλειστικά στο Aridaia365
Μία νέα υπόθεση revenge porn σε χωριό του Νομού Πέλλας έχει έρθει τις προηγούμενες μέρες στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, 61χρονος κατηγορείτε ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, όταν εκείνη ζήτησε να χωρίσουν. Για την υπόθεση διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα και έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 



Η γυναίκα που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως καταγγέλλει, η πρώην σύζυγος του εραστή της έφτασε στο σημείο να επισκεφτεί τον σύζυγό της και να του δείξει βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές (Δείτε ΕΔΩ όλους τους ισχυρισμούς της).


Τι ισχυρίζεται ο 61χρονος αποκλειστικά στο Aridaia365

Σύμφωνα με τον 61χρονο ο ίδιος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί της αρκετά χρόνια. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε τον χώρισε η καταγγέλλουσα, αλλά ο ίδιος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον 61χρονο υπήρχαν προστριβές για το θέμα του εμβολίου και όταν ο ίδιος το έκανε η καταγγέλλουσα άρχισε να αλλάζει την συμπεριφορά της, με αποτελέσματα ο 61χρονος να πάρει την απόφαση να την χωρίσει. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όντως υπήρχε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο οποίο δεν φαινόταν το πρόσωπο της καταγγέλλουσας και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο δεν το είχε δείξει πουθενά. Επίσης όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και έχει καταθέσει και στις αρχές, υπήρχε μία γυμνή φωτογραφία της καταγγέλλουσας την οποία του την είχε στείλει η ίδια και αυτή την φωτό την έστειλε ο 61χρονος μόνο στην πρώην γυναίκα του και ο λόγος ήταν για να αποδείξει χρονικά ότι δεν υπήρχε τέλος στην σχέση τους την χρονική περίοδο που έλεγε η καταγγέλλουσα στον περίγυρο της. 

Όπως παραδέχεται ο ίδιος, εν γνώση της καταγγέλλουσας είχε ψεύτικα προφίλ στο Facebook και ο λόγος ήταν για να μπορούν να επικοινωνούν.

Όπως ξεκαθαρίζει ο 61χρονος για την συγκεκριμένη γυναίκα είχε πολλά αισθήματα και δεν θα μπορούσε να δείχνει προσωπικά τους βίντεο και φωτογραφίες σε τρίτους.


Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365