Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Σημαντική ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας προς τους κατοίκους του Γαρεφίου

Ανακοίνωση
Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει ότι, τις τελευταίες ημέρες έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα  στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ  με αποτέλεσμα την διαταραχή λειτουργίας υδρευτικών γεωτρήσεων.

Όσον αφορά την ύδρευση Γαρεφίου, αλλεπάλληλα προβλήματα αλλά και διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω βλάβης  στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το μηχάνημα της γεώτρησης.

Έπειτα από αυτοψία των ειδικών που έχουν σπεύσει στον χώρο, διαπιστώθηκε ότι η γεώτρηση χρήζει αντικατάστασης . Οι διαδικασίες της αντικατάστασης έχουν ήδη ξεκινήσει  και θα υλοποιηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα. Η υδροδότηση θα παρέχεται από τις πηγές του χωριού.

Παρακαλούμε τους δημότες  της Τ.Κ. Γαρεφίου για την ορθολογική χρήση του νερού.

Ζητούμε την κατανόηση σας και  συγγνώμη  για την αναστάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365