Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Με φιλοδοξίες ξεκίνησε και φέτος ο Απόλλωνας την προετοιμασία του (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η 1η επίσημη της προετοιμασίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά παρουσία όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών ( απουσίαζαν δικαιολογημένα 2-3 για προσωπικούς λόγους) με τον Πρόεδρο Κώστα Βλάχο να καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. 

‘’Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας από πέρυσι αφού όλος ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος συν την προσθήκη ορισμένων ακόμα ποδοσφαιριστών γνωστών από παλιά, και ξεκινάμε την νέα χρονιά πρωτίστως μέσα σε κλίμα οικογενειακό όπως υπήρχε και πέρυσι και φυσικά μέσα από το κλίμα αυτό θεωρώ ότι θα έρθουν και οι επιτυχίες και φέτος όπως συνέβη και πέρυσι με την άνοδο της ομάδας μας’’ κατέληξε ο Πρόεδρος. 

Προπονητής θα είναι και πάλι ο Γιώργος Τσάτσης ο οποίος με την σειρά του και αυτός καλωσόρισε τα παιδιά ευχήθηκε να έχουμε μία καλή χρονιά τονίζοντας ότι ‘’όσο θα υπάρχει το καλό κλίμα που δημιουργήσαμε από πέρυσι στην ομάδα θα μπορούμε να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας !

Στην συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης παρουσία του συμβουλίου το οποίο σημειωτέον θα δυναμώσει και άλλο με την προσθήκη και νέων μελών φίλων της ομάδας πιό ενεργών και διοικητικά από φέτος !












1 σχόλιο:

  1. Πάλι θα γκρινιάζεται για διαιτησίες φέτος ότι σας αδικούν ΜΑΟ ΜΑΟ είστε εκεί πέρα στην κρύα βρύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365