Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο Εξαπλατάνου - Θεοδωρακίου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες
Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο Εξαπλατάνου - Θεοδωρακίου. 

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, κλαδιά και φύλλα εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, ενώ και στο οδόστρωμα υπάρχουν λακκούβες και κακοτεχνίες.

Πρέπει να τονίζουμε πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας:

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης:





4 σχόλια:

  1. Κατακαημένη Ανατολική Αλμωπία...... Κάνεις μα κανείς μετά τις ενώσεις των δήμων δεν ασχολήθηκε με αυτό το κομμάτι...... Δεν πειράζει έρχονται εκλογές κύριοι... Εσείς που θέλετε πολίτες άλλου Θεού θα δείτε πως τιμωρούν οι πολίτες που νιώθουν και είναι αδικημένοι χρόνια τώρα από την Ανατολική Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς στην Περιφέρεια και στον Δήμο όλα καλά λεβέντες???? Εεεεεεεεέ??? Μια χαρά ε?? Τα Λουτρά και η Όρμα να σας νοιάζουν μόνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365