Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής  του Δημοτικού Σταδίου  Αριδαίας με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα με φυσικό χλοοτάπητα.  Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 29 Αυγούστου, ως εκ τούτου από την συγκεκριμένη ημερομηνία  απαγορεύεται η είσοδος στους αθλητικούς συλλόγους αλλά και στους αθλούμενους στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης με σύντομη δήλωση του αναφέρει:


"Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους αθλούμενους αλλά και στους αθλητικούς συλλόγους της Αλμωπίας εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.  Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου δώσαμε έμφαση στον Αθλητισμό με την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας. Ήδη το προηγούμενο διάστημα είχαμε προβεί στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων και στην τοποθέτηση νέων κερκίδων. Σύντομα το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας θα διαθέτει και έναν σύγχρονο φυσικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών ενώ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν  παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις της Αλμωπίας"











4 σχόλια:

  1. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος Αλμωπίας και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, αποφάσισε να χρεώσει το ρεύμα του δημοτικού σταδίου Αριδαίας.... επαναλαμβάνω,ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,στην ομάδα που εκπροσωπεί το νόμο στις επαγγελματικές τις τάξεις κατηγορίες!!! Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ζοη στη μιζερια ηστε τησ αριδαιασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό προβλέπει ο νόμος με την σύμβαση παραχώρησης ,γι'αυτό καλο είναι αν δεν γνωρίζεις μη σχολιάζεις για να εντυπωσιάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως να γινόταν μια προσπάθεια να μπει και ελαστικό ταρτάν για τον στίβο,και όλους αυτούς που αθλούνται ερασιτεχνικά και να μην τρέχουν στο άθλιο κοκκινόχωμα?
    Μπα ε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365