Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Παρόν στην Εμποροπανήγυρη Σκύδρας ο Αριστοτέλης

Δείτε την σχετική ανάρτηση
Το περίπτερο του Αριστοτέλη Σκύδρας στην 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, είναι γεγονός και όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα, που από φέτος θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Volleyleagoue.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Κοντά σας από χθες το περίπτερο του Αριστοτέλη Volleyball Team, στα πλαίσια της 6ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας!

Στο περίπτερο μας μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια διαρκείας, όμορφα μπλουζάκια, καπέλα και μπρελόκ της ομάδας και να ενισχύσετε έτσι την απαιτητική σεζόν που έρχεται στο φετινό πρωτάθλημα της 'Α Εθνικής κατηγορίας.

Χθες, μας τίμησαν με την παρουσία τους, η δήμαρχος Σκύδρας Ιγνατιάδου Αικατερίνη με συνεργάτες της αντιδημάρχους και συμβούλους, καθώς και ο βουλευτής Κος Βασιλειάδης Λάκης.

Μικρά παιδιά χαρήκανε το γήπεδο...Peach Volley στο οποίο τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθούν και αγώνες 3χ3 και θα είναι κοντά μας και νέοι και παλιοί αθλητές μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Σκύδρας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την υποστήριξη στη συμμετοχή μας και φυσικά πάνω απ' όλα τους χορηγούς μας που θα είναι δίπλα μας όλη την χρονιά όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την αγκαλιά που μας κάνετε!»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365