Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ασύλληπτο! Ξανά “χρυσή” η Ντρισμπιώτη στο Μόναχο!

Η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ. βάδην έκανε ένα ανεπανάληπτο double

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία στο Μόναχο. Η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ. βάδην έκανε ένα ανεπανάληπτο double, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στα 20χλμ. βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.


Η Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια στα 38 της χρόνια αφήνει άφωνη την Ευρώπη τερματίζοντας σε 1:29.03 και πανηγυρίζοντας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. 


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ακολούθησε την επιτυχημένη τακτική που εφάρμοσε στον αγώνα των 35 χλμ., μένοντας προσκολλημένη στο κυρίως γκρουπ και κάνοντας την επίθεση της στα τελευταία δύο χιλιόμετρα.


Την ώρα που οι αντίπαλες της έδειχναν να έχουν μείνει από δυνάμεις η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βρήκε καινούριες δυνάμεις και επιτέθηκε, χωρίς καμία να είναι ικανή να την ακολουθήσει.


Δεύτερη τερμάτισε η Πολωνή Καταρζίνα Ζβιζμεμπλο με 1:29.20 και τρίτη η Γερμανίδα Σάσκια Φέιγκε με 1:29.25.


Η έτερη Ελληνίδα, Χριστίνα Παπαδοπούλου πέρασε 12η τη γραμμή του τερματισμού, με χρόνο 1:35.19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365