Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Δολοφονία στην Άρτα: Ήθελε να φοβερίσει και όχι να σκοτώσει τον πεθερό του

“δεν περίμενα ποτέ να φτάσω σε αυτό το σημείο”

«Ήταν η κάκια στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα», ήταν τα πρώτα λόγια του 29χρονου αγρότη που σκότωσε τον πεθερό του, στον έναν και των δύο συνηγόρων του, Ιωάννη Μεράντζα.


Ο κ.Μεράντζας μιλά στο newsit.gr για τον εντολέα του μετά τον εντοπισμό του από τις αρχές που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από το απόγευμα της Πέμπτης και όπως υποστηρίζει «παραδόθηκε μόνος , δηλώνει και είναι μετανιωμένος για την πράξη του».


Τονίζει επίσης πως ο 29χρονος είχε σκοπό να φοβερίσει και όχι να σκοτώσει το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Ο κ. Μεραντζας ισχυρίζεται για τον εντολέα του ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχικής ορμής.


«Μου είπε “δεν περίμενα ποτέ να φτάσω σε αυτό το σημείο”. Ο συνήγορος του δράστη αναφέρει το χρονικό της τραγωδίας. “Το περιστατικό έγινε την ημέρα που θα έπαιρνε το παιδί του. Είχαν βγάλει διαζύγιο πριν 2-3 μέρες και ήταν έντονη η ατμόσφαιρα. Ο εντολέας μου πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του διαπληκτίστηκε κυρίως με τον πεθερό του και φοβήθηκε ότι δεν θα τον άφηναν να δει το παιδί του».


Ο δικηγόρος του μιλώντας στο newsit.gr επισημαίνει ότι «πάνω στα νεύρα του πήγε να πάρει την καραμπίνα από το αυτοκίνητο του που το είχε παρκάρει δίπλα, για να τους φοβερίσει, όχι για να σκοτώσει» ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε βάλει στόχο να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.


Αναφέρει «είναι ένας νέος άνθρωπος, σκέφτεται το παιδί του και όσες ώρες ήταν στα βουνά καταζητούμενος ήθελε να παραδοθεί».


Στις 4 το μεσημέρι ο 29χρονος καθ’ ομολογιαν δολοφόνος του πεθερού του στο Αστροχώρι Άρτας θα περάσει από τον ανακριτή και την εισαγγελέα Άρτας, οι οποίοι μετά την απολογία του που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, θα κρίνουν την προφυλάκισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365