Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Άφησαν τον Εδεσσαϊκό για την Νάουσα

Σε δύο προσθήκες ποιοτικές και ουσιαστικές προχώρησε ο ΦΑΣ Νάουσα

Σε δύο προσθήκες ποιοτικές και ουσιαστικές προχώρησε ο ΦΑΣ Νάουσα, που έκανε δικούς του Βασίλη Γιαννόπουλο και Στέφανο Ντόγο.

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος είναι 27 ετών και καλύπτει θέσεις τόσο στην αμυντική, όσο και στην μεσαία γραμμή, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα.

Έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Κ20 της Βέροιας, στην Νίκη Αγκαθιάς, στον Αλμωπό Αριδαίας και πέρυσι στον Εδεσσαϊκό.

Ο Στέφανος Ντόγος είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός, ενώ αγωνιστεί παλιότερα στην Βέροια, στον Άρη Θεσσαλονίκης, στον Αιγινιακό, στον Αλμωπό Αριδαίας και στον ΑΟ Μυκόνου, ενώ πέρισυ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Εδεσσαϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365