Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Εντάσσονται όλοι οι επιλαχόντες στο Εξοικονομώ»

Δελτίο Τύπου
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σήμερα, εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» ως καταρχήν επιλέξιμοι κι οι 47.433 επιλαχόντες, δηλαδή το σύνολο της σχετικής λίστας. 

Ο σχετικός προϋπολογισμός κατά 591,7 εκατ. ευρώ, γεγονός που αυξάνει το σύνολο του προϋπολογισμού στα 1,2 δις ευρώ. Οι νέες λίστες με τα ονόματα των επιλαχόντων θα επικαιροποιηθούν αμέσως μόλις βγει ο νέος οδηγός του Προγράμματος.

Για το εν λόγω ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης είχε καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση στις 28 Απριλίου 2022, με την οποία ζητούσε την αύξηση του κονδυλίου με σκοπό την ένταξη των επιλαχόντων στο Πρόγραμμα. Αναφορικά με τη θετική εξέλιξη ο Βουλευτής δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση για αύξηση του προϋπολογισμού του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2021» που έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη του συνόλου των επιλαχόντων, αποδεικνύει ότι η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η κυβέρνηση με σχέδιο και προγραμματισμό εργάζονται για να στηρίξουν την κοινωνία απέναντι στη δύσκολη συγκυρία που δημιουργεί η εκδήλωση της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης και να προσθέσουν στη μεγάλη προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365