Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Με αμείωτους ρυθμούς και πάρα τις υψηλές θερμοκρασίες οι υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας συνεχίζουν τις εργασίες τόσο στην πόλη της Αριδαίας όσο και στις κοινότητες του Δήμου.

Τις προηγούμενες ημέρες συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας βρέθηκαν σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους της Αριδαίας αλλά και σε πολλές τοπικές κοινότητες για εργασίες καθαρισμού, βαψίματος, συντήρησης και καλλωπισμού των δημοσίων χώρων.

Στόχος της Δημοτικής αρχής παραμένει η επίλυση των προβλημάτων καθώς και η διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του Δήμου Αλμωπίας.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Συντήρησης Πρασίνου Πολυξένη Νάνου βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με όλους τους προέδρους των κοινοτήτων αλλά και με τους προέδρους πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων προκειμένου ο Δήμος να στέκεται αρωγός στην διευκόλυνση της καθημερινότητας αλλά και στην διοργάνωση των εκδηλώσεων. Μάλιστα η ίδια θέλησε μέσω δήλωσης της να δώσει τα εύσημα στους υπαλλήλους του εργοτάξιου για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Η θερινή περίοδος είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και δύσκολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν. Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω πως ο Δήμος Αλμωπίας και η δημοτική αρχή είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να διευκολύνουν το έργο των Συλλόγων της Αλμωπίας στην διοργάνωση εκδηλώσεων. 
Θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους του Δήμου μας για την εργατικότητα τους και την συνεργασία που έχουμε. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών της Αλμωπίας και για αυτό εργαζόμαστε"




















5 σχόλια:

  1. Το τσιμέντο με σύνεση ε.
    Έχετε και πολλές τρύπες στον δρόμο να μπαζωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sto loutraki poy exei k toyristes ti ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα σας έπιασε η προκοπή..? Τώρα καληνύχτα! Τα προηγούμενα χρόνια τι κάνατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αυλή στο σχολείου του του Αλώρου τα κόψατε τα χόρτα, με την ελεεινή κατάσταση που είναι το κτήριο πότε θα ασχολειθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365