Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Τον συνέλαβαν για βιασμό και προσπάθησε να τους δωροδοκήσει

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο

Απίστευτο θράσος έδειξε ένας 25χρονος στην Κω που συνελήφθη για βιασμό και τελικά κατηγορείται και για δωροδοκία υπαλλήλου, αφού προσπάθησε να δελεάσει τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και να τους δώσει, μάλιστα, όσα λεφτά του ζητήσουν!


Σύμφωνα με το rodiaki.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο Αλβανό μετά από καταγγελία 17χρονης Γερμανίδας στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω για βιασμό. Ειδικότερα, η ίδια είπε ότι γνωρίστηκαν σε μαγαζί και κατέληξαν σε παραλία του νησιού τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και έγινε το περιστατικό.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχαν ερωτικές περιπτύξεις αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της Γερμανίδας.


Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση, να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κεράσει καφέ ή τέλος πάντων να τους έδινε ότι του ζητούσαν…


Τελικά, ο 25χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για βιασμό και δωροδοκία, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365