Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Τσίπρας: Ομολογία ενοχής η παραίτηση Δημητριάδη - ΠΑΣΟΚ: Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσες

Τι λένε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση Δημητριάδη

Τι λένε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση Δημητριάδη:


Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Η παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει.


Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο, το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».


ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, γγ του πρωθυπουργού και εκ των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το κορυφαίο θέμα στην πολιτική ατζέντα. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε τις εξελίξεις που, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πάντως, δεν συνδέονται με την υπόθεση Ανδρουλάκη.


«Δεν μας αφορούν οι βαλβίδες αποσυμπίεσες του κ. Μητσοτάκη», ήταν το πρώτο σχόλιο πηγών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη.


Από τη Χαριλάου Τρικούπη τόνιζαν με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επιμένει στην ανάγκη να πέσει άπλετο φως στη «νοσηρή υπόθεση της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και της δράσης του Predator στην Ελλάδα, που υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365