Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με επιτυχία η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων στην Πιπεριά Αλμωπίας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Παρουσία πλήθος κόσμου, άνοιξε το βράδυ της Κυριακής η αυλαία του διήμερου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Πιπεριά Αλμωπίας, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος του χωριού "Η Εστία".

Τα χορευτικά συγκροτήματα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας(δυστυχώς δεν προλάβαμε την εμφάνιση της), του Λυκοστόμου και της Πιπεριάς, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς ενώ ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας "Ρυθμοί της Μακεδονίας".

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Αναστασιάδης, Γιάντσης, Νάνου και Σέλκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου με συνεργάτες του, καθώς και η υποψήφια Βουλευτής Πέλλας με το κόμμα Έλληνες Σοφία Ναρλίδου.


Σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365