Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Δ. Σταμενίτης: Συνάντηση με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Πέλλας

Δελτίο Τύπου
«Η κυβέρνηση ΝΔ εργάζεται για ένα αναβαθμισμένο και καλύτερο σχολείο»

Με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας κ. Ταϊλαχίδη και κ. Γερεμτζέ αντίστοιχα συναντήθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τονίστηκε ότι η φετινή σχολική χρονιά αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς είναι έτος εφαρμογής των σημαντικών μεταρρυθμίσεων που προωθήθηκαν από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ψηφίστηκαν από το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως η επέκταση του ολοήμερου σχολείου, ο διπλασιασμός των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (σημείο όπου εκφράστηκε η μεγάλη ικανοποίηση για την ίδρυση Πρότυπου ΕΠΑΛ στην Κρύα Βρύση), η αξιολόγηση και η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Αλλαγές και παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια για ένα καλύτερο και αναβαθμισμένο σχολείο. Ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο ζήτημα των 25.000 μόνιμων προσλήψεων στον τομέα της Παιδείας συνολικά τα 2 τελευταία χρόνια, των πρώτων μετά από περίπου 12 χρόνια, που λύνει προβλήματα και οργανώνει καλύτερα τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Επιπρόσθετα, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς σημειώθηκε και από τις δύο πλευρές ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία ώστε άμεσα να λύνονται τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, με τον κ. Σταμενίτη να εύχεται στους Διευθυντές καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας, επισημαίνοντας ότι από πλευράς του θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ζήτημα που απασχολεί την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα και τις σχολικές μονάδες του Νομού Πέλλας.

Ο Βουλευτής Πέλλας τέλος, είχε την ευκαιρία συγχαρεί και από κοντά τον νέο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.  Σάββα Ταϊλαχίδη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365