Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ και τις μάσκες στα σχολεία – Τι αποφάσισε η επιτροπή των ειδικών

Τα σχολεία έρχονται πιο κοντά στην κανονικότητα
Τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών για την πανδημία του κορονοϊού αφού τελειώνουμε με τα υποχρεωτικά τεστ και τις μάσκες. Τα σχολεία έρχονται πιο κοντά στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή αποφάσισε ότι σταματά η υποχρεωτικότητα των τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού αλλά και η υποχρεωτικότητα της μάσκας. 

Για την μάσκα θα υπάρχει απλή σύσταση και όσον αφορά στις λεπτομέρειες αυτές θα αποφασιστούν στην συνέχεια από τους ειδικούς. 

Σύσταση για τεστ μόνο όταν υπάρχουν συμπτώματα. Αν το τεστ βγαίνει αρνητικό και παραμένουν τα συμπτώματα θα υπάρχει παραμονή στο σπίτι μέχρι να υποχωρήσουν. Για το κρούσμα όπως και στον γενικό πληθυσμό θα παραμένει στο σπίτι για 5 ημέρες και στην συνέχεια θα επιστρέφει με μάσκα για άλλες 5 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365