Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Διοικητικό αδιέξοδο για το Φ.Ο.Α. - Δεν βρέθηκε εκ νέου λύση

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία τελευταία 3η συνεδρίαση στις 29 Αυγούστου

Δεν βρέθηκε λύση ούτε στην δεύτερη συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας, καθώς δεν υπάρχει ουδεμία υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου.


Οι προσπάθειες στο να μεταπείσουν τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Γιώργο Αποστολίδη έχουν πέσει στο κενό, ενώ κανένα από τα υπόλοιπα μέλη δεν επιθυμεί να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του προέδρου.


Εν τέλει μετά από συζητήσεις των ανθρώπων που παρευρέθηκαν στην δεύτερη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία τελευταία 3η συνεδρίαση στις 29 Αυγούστου ώστε να βρεθεί η λύση για τον ιστορικό σύλλογο της Αριδαίας.


Σε αντίθετη περίπτωση την τελική απόφαση θα αναλάβει το πρωτοδικείο όπως ανέφερε η δικηγόρος που παρευρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση, με ότι αυτό συνεπάγεται…

7 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει παιδιά,αφήσατε έργο στο σύλλογο.Άσε που κάνατε και διαφήμιση αφού μας έμαθαν παντού σαν το χειρότερο κλειστό γήπεδο της Βορείου Ελλάδας.Αντι να πηγαίνουν τα έσοδα στο γήπεδο και στις ακαδημίες ,τα δίνατε σε αθλητές από τη Θεσσαλονική την ώρα που εφηβικά,παιδικά,κορασίδες κτλ φυτοζωούσαν. Μιλάω μόνο για μπασκετ βέβαια,στα άλλα αθλήματα δεν έχω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διελυσαν την ομαδα και ακομα δεν εχει παραιτηθει κανεις, αναξιοι και γιαυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κρίμα είναι ότι βάλανε λεφτά χωρίς λόγο σε μεταγραφές από αλλού ενώ θα μπορούσαν να παίξουν με ντόπιους και παιδιά από το εφηβικό και ας έπεφτε η ομαδα. Πάλι θα είχε μέλλον η ομάδα. Φτύσαμε τα παιδιά του εφηβικου που πήγαν στα τελικά Βορείου Ελλάδος πριν 3 χρόνια και πήραμε ξένους χωρίς κανένα λόγο. Προσκερη επιτυχία για σελφι και πανηγύρια διώχνοντας ανθρώπους που αγαπάνε όσο τίποτα την ομάδα όπως ο Βατσης. Κρίμα και πάλι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτης Κοτιδης2 Αυγούστου 2022 στις 10:56 μ.μ.

    Η αχαριστία πίσω από την ανωνυμία σας.
    Λυπάμαι πραγματικά.
    Αντί να πειτε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που θυσίασαν χρήματα,ώρες εργασιας,ώρες από την οικογένεια τους τους κατηγορείτε κι από πάνω.
    Ανθρώπους που αγχωθηκαν,που κουράστηκαν,που έκαναν το σύλλογο δεύτερο σπίτι τους .
    Κρυφτείτε πίσω από τα ανώνυμα σχόλια σας και κατηγορηστε αντί να λέτε ευχαριστώ που εκπροσωπήθηκε η πόλη μας επάξια κάποια χρόνια στη γ εθνική.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη μου είσαι πολύ συμπαθής και ξέρω πόσο έχεις τρέξει εσύ προσωπικά για ομάδες. Επέτρεψε μου όμως να διαφωνήσω ως προς το συγκεκριμένο θέμα. Δεν τρέχουν όλοι για το καλό του συλλόγου, υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν μόνο για το συμφέρον τους. Αχαριστία έδειξαν πρώτα απ όλα οι ίδιοι τους που δεν σεβάστηκαν παίκτες που ήταν σημαίες στην ομάδα πάνω από 20 χρόνια και ούτε τον προπονητή που κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια μόνος του την ομάδα! Φαντάζομαι δε γνωρίζεις ότι τον απέλυσαν μέσω του αντικαταστάτη του και αυτοί κρύβονταν! Τελικά ποιος είναι ο αχάριστος;

      Διαγραφή
  5. Κάποιοι σχολιάζουν χωρίς να έχουν αγοράσει 1 έστω διαρκείας! Έλεος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σταματήσετε σαν αποτυχημένοι που είστε να κατηγορείτε άλλους για την ανυπαρξία σας; Σηκωθείτε φύγετε να κάνετε ένα καλό στο σύλλογο επιτέλους

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365