Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Κατακρεούργησε την σύζυγο του φίλου του στην μέση του δρόμου

Η αστυνομία λίγο αργότερα προχώρησε στην σύλληψη του δράστη
Φρικαλέο έγκλημα στην Κυψέλη με τον δράστη να σκοτώνει με μαχαίρι την σύζυγο του φίλου του.

Τρομακτικό έγκλημα χθες το μεσημέρι στην Κυψέλη, με θύμα μία 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα στις 15:10 βγήκε έξω από το σπίτι στην οδό Τενέδου όπου την περίμενε ο δράστης.

Αν και γνωρίζονταν, καθώς ήταν φίλος του συζύγου της, άρχισε να την χτυπάει με μανία με ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά. Τόσο σοβαρά που οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό όπου μεταφέρθηκε να μην μπορέσουν να κάνουν κάτι για να την σώσουν.

Η αστυνομία λίγο αργότερα προχώρησε στην σύλληψη του δράστη, ο οποίος και αυτός ήταν από το Μπαγκλαντές.


Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είπε πως δεν είχε θέμα με το δράστη, ωστόσο ο ίδιος ο δολοφόνος κατέθεσε πως είχε οικονομικές διαφορές μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365