Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Είδαν μπρούμυτα τον 15χρονο και νόμιζαν ότι κάνει πλάκα στη θάλασσα – Τι λέει ο ξάδερφός του

Όλοι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Συγκλονισμένη η χώρα από την τραγωδία σε παραλία με ένα 15χρονο παιδί από τον Σκύδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή, μέσα στη θάλασσα…


Ο θάνατος του 15χρονου σε παραλία στη Χαλκιδική έχει βυθίσει στο πένθος τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του. Όλοι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, για να μάθουν από τι πέθανε ο ανήλικος μέσα στη θάλασσα. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ξάδερφός του, που ήταν μπροστά, λέει πως αρχικά ο ίδιος και οι φίλοι του, υπέθεσαν πως το θύμα τους έκανε πλάκα.


Σοκ μετά τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου αγοριού στην παραλία των Νέων Φλογητών, στη Χαλκιδική. Ο άτυχος 15χρονος είχε πάει με φίλους και τον ξάδελφό του για μπάνιο στην παραλία. Ο ξάδερφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν.


Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα. Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών στη Χαλκιδική. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.


Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Είμαστε όλοι τρομερά συγκλονισμένοι απο τον χαμό του παιδιού. Έμενε με τους γονείς του σε χωριό του δήμου μας. Ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ αν είχε προβλήματα υγείας. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια ενός νεαρού παιδιού μας γέμισε με θλίψη και πόνο. Κουράγιο στην οικογένεια του», δήλωσε στο newsit.gr η Κατερίνα Ιγνατιάδου, Δήμαρχος Σκύδρας, από όπου καταγόταν ο 15χρονος. 


Για το τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική μίλησε στο newsit.gr και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέων Φλογητών, Άγγελος Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε πως έγινε ό,τι ήταν δυνατόν για να σωθεί το παιδί όμως τελικά κατέληξε. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί φαίνεται πως ήρθε με την παρέα του από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο. Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα έπαθε μάλλον ανακοπή, όμως ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το πως έγινε. Αμέσως τον έβγαλαν έξω, υπήρχε και ναυαγοσώστης στην περιοχή και άρχισαν να κάνουν μαλάξεις».


Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως «έκαναν κάρπα, έκαναν τα πάντα. Όμως το παιδί δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν. Έφερα κι εγώ προσωπικά τον απινιδωτή του χωριού αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να επανέλθει. Κάναμε ότι μπορούσαμε καλύτερο και όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα».


Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του έφηβου αγοριού.


Πηγή: newsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365