Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Δήμος Κυριλίδης: Αθέτούν τις υποσχέσεις τους για τα ροδάκινα με δικαιολογίες. Για ποιους δουλεύουν οι βουλευτές;

Δελτίο Τύπου

Μετα τις διθυραμβικές υποσχέσεις των βιομηχανιών για τις τιμές των ροδακίνων, έρχεται η περίοδος της μεγάλης αθέτησης. Προσπαθούν με διάφορες μεθοδεύσεις και πρωτοφανείς δικαιολογίες και εμπορικά κολπάκια να υπονομεύσουν τον αγροτικό κόσμο. Οι τιμές θα είναι πολύ κάτω από 0λτις αναμενόμενες , και ενώ το κόστος παραγωγής έχει πολλαπλασιαστεί πράγμα που σημαίνει πώς ούτε με τις εξαγγελθείσες υποσχέσεις θα μπορούσε να καλυφθεί το κόστος αυτό.

Η ανάλγητη τακτική των βιομηχανιών και η απαθής στάση της κυβέρνησης που ανέχεται χωρίς να προβαίνει σε αλλαγές οδηγούν στην εξόντωση του πρωτογενή τομέα. Γιατί την στάση των βιομηχανιών και της κυβέρνησης να την πληρώσει ο παραγωγός?

 

Δήμος Κυριλίδης- Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας

ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365