Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Πάτησε γήπεδο ο Ακρίτας Σωσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας έγινε η πρώτη του Ακρίτα Σωσάνδρας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 στο γήπεδο του, παρουσία του ΔΣ, του προπονητικού team, φυσικά των παικτών, παλαιών και νέων που ήρθαν φέτος στην ομάδα, αλλά και παρουσία αρκετών φίλων του με πρωτοστάτη τον «Πράσινο Στρατό».

Μετά από τα σχετικά της πρώτης συγκέντρωσης ορεξάτοι προπονητής και παίκτες ρίχτηκαν στην δουλειά με σκοπό να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, τόσο στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, όσο και στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.

Άλλωστε οι φετινοί στόχοι του Ακρίτα είναι ιδιαίτερα υψηλοί και ο ρόλος του θα είναι να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά.

Άρα ο νέος τεχνικός Γιώργος Μπογδάνης και οι παίκτες με την αμέριστη βοήθεια της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου του Ακρίτα, θα χρειαστεί να υπερβάλουν εαυτούς, να έχουν διάρκεια στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, αλλά και στον θεσμό του κυπέλλου για να πανηγυρίσουν στο τέλος τον στόχο τους.


Δείτε τις φωτο:







1 σχόλιο:

  1. Ο Ακρίτας σωσανδρας πάτησε όλοι πάτησαν ο Αλμωπος πότε θά πατήσει, γιατί καθυστέρησε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365