Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήριο της Δόξας Μελισσίου

Ευχαριστήριο
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου αισθάνεται την ανάγκη να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ τις χιλιάδες φίλων που λάμπρυναν με την παρουσία τους, τη μεγαλιώδη 12η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ που πραγματοποιήθηκε με μοναδική ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο μελίσσι στις 19 Αυγούστου 2022.

Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον Δήμαρχο ΠΕΛΛΑΣ.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, που με την ΑΓΑΠΗ και τη ΣΤΗΡΙΞΗ τους βοήθησαν τα μέγιστα στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της Εκδήλωσης.

Την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Πέλλας για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Ποντιακής βραδιάς.

Τέλος και τα ΜΜΕ που συνέβαλαν στην προβολή και διαφήμιση της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Μ.Α.Σ  ΔΟΞΑ Μελισσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365