Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Πρώτη μεταγραφή για τον Π.Α.Σ Ξιφιανής

Ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Π.Α.Σ Ξιφιανής είναι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φανιάδη.

Ο Δημήτρης Φανιάδης είναι γέννημα θρέμμα του Π.Α.Σ αφού ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα την σεζόν 2013-14 και ενώ ήταν 15 ετών στην Ά κατηγορία και μάλιστα είχε βγει και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 17 τέρματα. 

Στην συνέχεια αγωνίστηκε Αλμωπό Β´ , Αλμωπός Αριδαιάς Κ17 , Όλυμπο Αψάλου , Δόξα Σώστη , ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Γ Εθνική) & τέλος στον Ακρίτα Σωσάνδρας.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»


Φήμες λένε ότι ήταν διακαής πόθος του προέδρου του Π.Α.Σ και ενώ είχε στα χέρια του προτάσεις έκανε την έκπληξη αφού διατηρεί καλές σχέσης με τον μεγαλομέτοχο του Π.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365