Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Αλμωπός: Ενίσχυση στο κέντρο με Δημήτρη Τούλη

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Τον προγραμματισμό του συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς ο Αλμωπός Αριδαίας που έκανε δικό του τον Δημήτρη Τούλη.


Συνεχίζει τις μεταγραφές του ο Αλμωπός Αριδαίας καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Δημήτρη Τούλη.


Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει εμπειρία και από την Superleague 2 βρίσκεται στην Αριδαία, όπου αναμένεται να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τον Αλμωπό.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος με την απόκτηση του 22χρονου μέσου που θα δώσει φρεσκάδα και ώθηση στην ομάδα του Σκύδραιου τεχνικού.


Πηγή: Mikriliga.com

6 σχόλια:

  1. Όλα καλά όμως ποιοί έμειναν καί τί θά γίνει με τά περσινά χρήματα παικτών πού οφείλονται στους ποδοσφαιριστές δεν μας λέει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μονο οι ποδοσφαιριστες που οφειλει η Παε Αλμωπος λεφτα αλλα και πολλες τοπικες επιχειρησεις

      Διαγραφή
  2. Ο Αυγενάκης έχει τις απαντήσεις σε όλα. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να περιμένεις χρήματα από το Στοίχημα, τότε κι εγώ γίνομαι πρόεδρος και κάνω μεταγραφές. Όλοι οι δήθεν «μεγαλομέτοχοι», προσπαθούν να τη βγάλουν στο τσάμπα, χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ από τη τσέπη τους.

      Διαγραφή
    2. Στο νά περιμένεις από τό στοίχημα που λες συμφωνώ σ αυτό όμως πρέπει κάθε νοικοκυρεμενη ΠΑΕ θά πρέπει νά φροντίζει τά οικονομικά της καί νά μήν περιμένει μόνο τό στιχοιμα.

      Διαγραφή
  3. Την ομάδα τη στηρίζουμε όμως τά παιδιά δεν πρέπει νά πάρουν τά χρήματα που οφείλονται από τη σεζόν πού πέρασε ; Γιατί όταν δουλεύεις πρέπει νά αμειβεσαι για νά έχεις όρεξη νά δουλεύεις έτσι, τώρα τό ποιός φταίει αυτό είναι άλλη ιστορία, πρέπει λοιπόν σύντομα νά γίνει τό ξεκαθάρισμα λογαριασμών καί νά ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365