Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Δημήτρης Μπίνος: Συνεδρίασε η Επιτροπή Απασχόλησης της ΚΕΔΕ

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ


Θέματα ημερήσιας διάταξης, η κατάθεση προτάσεων στο Σχέδιο Νόμου «Εθνική Στρατηγική για τις Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης», του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ.

Η Επιτροπή στην απόφασή της πρότεινε:

α) την μονιμοποίηση των προγραμμάτων απασχόλησης, ώστε και οι Δήμοι να έχουν το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και να δίνεται η δυνατότητα στους ανέργους να βρουν εργασία και να βοηθηθούν στη σύνταξή τους.

β) την παράταση των ωφελούμενων ηλικίας 55 – 67 για άλλα δύο έτη, άρα τέσσερα συνολικά (1+1+1+1) και τη θέσπιση προγράμματος και για τις ηλικίες 18 – 28.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι από το Δήμο Αλμωπίας σε Επιτροπές της ΚΕΔΕ συμμετέχουν ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου στην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής.

Για όλα τα παραπάνω, ενημέρωσε ο Δημήτρης Μπίνος το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη Συνεδρίαση της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022

2 σχόλια:

  1. αμα εχεις το Χουρσόγλου κυριε Μπίνο θα χάσεις πόντους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος χρειάζεται μόνιμο προσωπικό όχι ατομα για 6 μήνες τα οποία βγάζουν φωτοτυπιες και δεν έχουν καμία ευθύνη ή όραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365