Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Αυγενάκης - Μπαλτάκος: Δεν συμφώνησαν για το μητρώο νέα συνάντηση την Τετάρτη

Σήμερα δεν συμφώνησαν
Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες η τετράωρη συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, παρουσία και των στελεχών της Ομοσπονδίας, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου και Κωνσταντινίδη.

Σήμερα πάντως δεν συμφώνησαν για το μητρώο των συλλόγων και έκλεισαν ραντεβού εκ νέου για την Τετάρτη 17 Αυγούστου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο κυρώσεων στα σωματεία που δεν εγγραφούν στο μητρώο, στη συγκεκριμένη προθεσμία.

Προς το παρόν πάντως ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρουσιάζεται ανένδοτος να προχωρήσει σε νέα παράταση και την μεθεπόμενη Τετάρτη θα γίνει νέα συζήτηση με την ελπίδα να βρεθεί λύση και να ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα.

1 σχόλιο:

  1. Κάθε χρόνο τα ίδια ερε καημένο ποδόσφαιρο τί τραβάς μ αυτούς τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365