Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Θύμα της “Εκκλησίας των Εθνών” πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Μετά τις αποκαλύψεις του LIVE NEWS για οικογένειες που διαλύθηκαν αλλά και ανθρώπους που ταξίδεψαν από το Περού για το… θαυματουργό άγγιγμα του «ανθρώπου του Θεού» όπως αποκαλούσαν τον Χάρη Τσακωνίδη, έγινε γνωστό πως και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ολισαντέμπε, έχει πέσει θύμα της αίρεσης.

Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατό του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον πάστορα Ανδρέα τότε, προκάτοχο του Χάρη, για να τον κάνει… καλά.


Μάλιστα, στο βίντεο της… θεραπείας του, φαίνεται στο τέλος να… γιατρεύεται, με τον ίδιο να αναφέρει ότι νιώθει καλά και να τρέχει γύρω γύρω από την σκηνή.

ADVERTISING


– Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί το φτιάξει;

– Πιστεύω ότι είναι η μόνη απάντηση


– Θα σε ραντίσουμε με το θαυματουργό νερό

– Ναι

– Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Θεέ μου, απελευθέρωσέ τον


– Νιώθω καλύτερα αλλά νιώθω ακόμη δυσφορία

– Θεράπευσέ τον στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σήκω αδελφέ μου, είσαι ελεύθερος! Πού νιώθεις δυσφορία; Στο αριστερό; Στο όνομα του Ιησού Χριστού έκανες το θαύμα.

– Νιώθω καλά.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε:

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού».

2 σχόλια:

  1. Όλες οι θρησκείες παρόμοιες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αυτός είναι ΘΥΜΑ της “Εκκλησίας των Εθνών”, το δέχομαι! Εμείς ποίας Εκκλησίας ΘΥΜΑΤΑ είμαστε; Όλο ειρωνεία ο Ευαγγελάτος, βρε τενεκέ ακόμα σε ξεματιάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365