Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Μάγεψε τον Εξαπλάτανο ο Νίκος Κουρκούλης

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Με τον καλύτερο τρόπο και παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν τα Λουντέμεια 2022 στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας, τα οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος του χωριού "Μενέλαος Λουντέμης".


Ένας υπέροχος Νίκος Κουρκούλης μάγεψε τους θαυμαστές του, οι οποίοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του. Στο ποντιακό πρόγραμμα συμμετείχε με την λύρα του ο Παύλος Ματζερίδης και το χορευτικό του συλλόγου το Ριζοχωρίου.


Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του, καθώς και ο Πρώην Δήμαρχος και Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές Δημήτρης Μπίνος.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


























































6 σχόλια:

  1. ωραία όλα αυτά...όμως με όλο το σεβασμό τι κέρδισε ο τόπος μας απ όλο αυτό ? ποιές αξίες περάσαμε στα παιδιά ? ποιό το ηθικό δίδαγμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήσαμε και έπεσε το σπίτι του Μ Λουντέμη,και κάθε χρόνο το γιορτάζουμε.
      Τι δεν κατάλαβες?

      Διαγραφή
    2. Γιατί από όλα τα υπόλοιπα πανηγύρια ή πολιτιστικές εκδηλώσεις τι κερδίζει ο τόπος; Νομίζω αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν απλά ένα είδος ψυχαγωγίας.

      Διαγραφή
  2. πιθανόν να είναι πλειοψηφία ο κόσμος χωρίς ιδιαίτερες αξίες οπότε δυστυχώς όσοι ψάχνετε αξίες θα δυσκολευτείτε....δεν υπάρχει στην αλμωπία ποιότητα..δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σπίτι κρίθηκε κατεδαφιστεο από τον Δήμο Αλμωπίας.. Και οι κληρονόμοι για να μην πληρώσουν στο Δήμο ή το αναστηλωσουν, πλήρωσαν και το γκρέμισαν.....όλα τα άλλα μόνο λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365