Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

ΗΠΑ: Κεραυνός έπεσε κοντά στον Λευκό Οίκο – Τέσσερις άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση - Απίστευτο βίντεο

Δείτε βιντεο

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν τέσσερις άνθρωποι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες, που τραυματίστηκαν σοβαρά όταν χθες (04.08.2022), έπεσε κεραυνός κοντά στον Λευκό Οίκο!


Η στιγμή που ο κεραυνός «χτυπά» το πάρκο Λαφαγιέτ, απέναντι από τον Λευκό Οίκο, έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας που «κοιτούν» το κτίριο.


Ήταν τέτοια η ένταση, που ο φρουρός του Λευκού Οίκου αρχικά τρομάξει τόσο που τραντάζεται και στη συνέχεια φεύγει από το πόστο του για να μπει μέσα στο κτίριο.


Την ώρα που έπεσε ο κεραυνός, οι τέσσερις άνθρωποι στέκονταν κοντά σε ένα δέντρο, λίγα μέτρα μακριά από τον φράχτη του Λευκού Οίκου.


Άμεσα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.


Δείτε βιντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365