Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Περιστέρι: Στην Αθήνα ο νεαρός Πακιστανός – Επικοινώνησε με δικηγόρο – Θέμα ωρών η σύλληψή του

Θεωρείται Νο1 ύποπτος

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο 21χρονος σύντροφός της, ο οποίος θεωρείται Νο1 ύποπτος, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο, γιατί θέλει να παραδοθεί. 


Από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε “άτομο ενδιαφέροντος” και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, κύριο ύποπτο για το θάνατο του κοριτσιού. 


Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο νεαρός βρίσκεται στην Αθήνα και κρύβεται, ενώ το περιβάλλον του έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει. 


Άνθρωποι που είναι μαζί του και ξέρουν που βρίσκεται, περιγράφουν, σύμφωνα πάντα με το MEGA, τον νεαρό ως φοβισμένο και με πρόθεση να παραδοθεί, ίσως και να ομολογήσει την πράξη του. Ο δικηγόρος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ίδιο αλλά μόνο με ανθρώπους που είναι μαζί του. 


Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε πει ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο ύποπτος για τη δολοφονία στο Περιστέρι, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι στην Ελλάδα.


Όπως είπε, η επιχείρηση που γίνεται για να βρεθεί και να μην φύγει, όπως θα ήθελε, από τη χώρα είναι γιγάντια.


Είχε καταθέσει υπέρ του

Στο μεταξύ, ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον νεαρό Πακιστανό και τη 17χρονη Νικολέτα έφερε στο φως το MEGA.


Τα Χριστούγεννα που πέρασαν είχε γίνει συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της στο Α.Τ. Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365