Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Τραγωδία στη Δράμα: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε αγώνα δρόμου – Τους χτύπησε κεραυνός στο Φαλακρό

Οι τρεις αθλητές απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και χάθηκαν τα ίχνη τους
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πυροσβεστική όταν ενημερώθηκε για τρία άτομα στη θέση Πύργοι στο όρο Φαλακρό της Δράμας τα οποία, σύμφωνα με αναφορές έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες τα τρία άτομα συμμετείχαν σε κάποιον αγώνα δρόμου στο όρος Φαλακρό της Δράμας εν μέσω πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (21/08) ένα άτομο επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές μέσω του 112 και ενημέρωσε ότι τρία άλλα άτομα έχουν χτυπηθεί από κεραυνό.

Οι τρεις αθλητές απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα και χάθηκαν τα ίχνη τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό, ενώ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι ένας άνδρας 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ένας 56χρονος είναι σοβαρά τραυματίας. Ο τρίτος αθλητής είναι καλά στην υγεία του. Ο ίδιος εμφάνισε συμπτώματα υποθερμίας και είναι αυτός που κάλεσε βοήθεια.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των τριών ατόμων στην περιοχή Πύργοι του όρους Φαλακρού Δράμας επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365