Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Άδεια Θεσσαλονίκη και μία κινηματογραφική καταδίωξη, με τροχαίο και συλλήψεις

Σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία
Μπορεί χθες η πόλη να ήταν άδεια, ωστόσο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, είδαν σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία.

Δύο Σύροι ηλικίας 29 και 21 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ντεπώ να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα που τους έγιναν από δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι δύο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με επικίνδυνους ελιγμούς, συγκρούστηκαν με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημά τους.

Ακολούθως αποπειράθηκαν να διαφύγουν πεζοί ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που επέβαιναν είχε αφαιρεθεί προ ολίγων ημερών από περιοχή της Αττικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365