Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Περιμένει το δεύτερό της παιδί με τον... γιο του πρώην άντρα της

Ο γάμος της Μαρίνα Μπαλμάσεβα με τον Αλεξέι Σάβιριν είχε τελειώσει άδοξα

Μία Ρωσίδα influencer χώρισε με τον σύζυγό της και είναι ζευγάρι με τον θετό της γιο, με τον οποίο μάλιστα θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί.


Ο γάμος της Μαρίνα Μπαλμάσεβα με τον Αλεξέι Σάβιριν είχε τελειώσει άδοξα, όταν η 37χρονη σήμερα γυναίκα είχε μείνει έγκυος από τον... θετό της γιο, Βλάντιμιρ!

Σήμερα, η κόρη τους είναι 20 μηνών και το ζευγάρι είναι παντρεμένο, με τη Ρωσίδα influencer να περιμένει ακόμα ένα παιδί από τον γιο του πρώην συζύγου της...

«Αν με είχε απατήσει με οποιονδήποτε άλλο θα το είχα δεχτεί. Αλλά αποπλάνησε τον γιο μου, που μέχρι τότε δεν είχε καν κοπέλα. Πήγαινε στο δωμάτιό του όταν κοιμόμουν και μετά επέστρεφε στο κρεβάτι σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» σχολίασε με πικρία ο πρώην άντρας της Μπαλμάσεβα, ο οποίος έχει την κηδεμονία των πέντε (!) παιδιών που είχε υιοθετήσει μαζί της.

Όσο για τη Μαρίνα, δηλώνει ευτυχισμένη, παραδεχόμενη βέβαια πως έχει κάποιες ενοχές για τα όσα συνέβησαν.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365