Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Νέο φορτηγό απέκτησε ο Δήμος Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας
Στην απόκτηση ενός νέου φορτηγό προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, ενισχύοντας τον στόλο του Εργοταξίου. 

Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ κατόρθωσε και εξασφάλισε την χρηματοδότηση για το νέο φορτηγό, το οποίο ενισχύει σημαντικά τον στόλο του Εργοταξίου. Το νέο φορτηγό διαθέτει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται. 

Σε συνδυασμό με την απόκτηση των απορριματοφόρων που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα  η δημοτική αρχή κατάφερε και ενίσχυσε τον στόλο του Δήμου Αλμωπίας διευκολύνοντας  το έργο των υπαλλήλων του Εργοταξίου αλλά και καλύπτοντας τις ανάγκες της καθημερινότητας.







3 σχόλια:

  1. Γράψτε την ημερομηνία. Σε δύο χρόνια θα είναι πεταμένα λεφτά. Ποιος θα το συντηρεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δουλειά να κάνει.
    Έχει να κουβαλήσει χαλίκια στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανα σκουπιδιαρικο για Φιλώτεια παίζει???? Εεεεεε δέκα μέρες γεμάτοι κάδοι.... Έλεος είστε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365